Stader og retningslinier


Stadeplads


Stade? 400 kr. eller 200 kr. for en lille stade (max 2 borde à 75 x 180 cm). Prisen er pr. lørdag og inkl. moms. Stadelejen afregnes på pladsen, gerne MobilePay.


Staden etableres tidligst kl. 8.00, når du har fået tildelt en plads (eller har en fast plads) og kan have åben til kl. 18.00. Der er selvfølgelig mulighed for at pakke sammen før, hvis du ønsker det. Stadelejen er uforandret. 


Vi håber altid på godt markedsvejr, men regnen kan drille, og hvis du pakker sammen før kl. 12.00, fordi det regner, så giver vi regnvejrsrabat, så stadelejen halveres.


Reservering? Du behøver ikke at bestille en stadeplads - du kan blot troppe op. Så finder vi en plads ud fra dine ønsker.


Mødetid? En ekstra mulighed for dig, som synes, at kl. 8.00 er for tidligt:  Kom på et senere tidspunkt, så finder vi en plads.


Fast plads? Det kan aftales, at du får en fast stadeplads. Servicen er gratis. Ring/sms til os på 3131 1815 og hør nærmere. 


Bord og stol? Du kan leje et bord for 50 kr. og med en stol 75 kr. Det er sikrest at bestille forud (senest fredag) på sms til 3131 1815. Du betaler på pladsen sammen med stadelejen.


Læ? Lej et 'lunt kræmmerhus' (et lille blåt telt) med stol, så du kan sidde i læ, 50 kr. inkl. stol. Vi sørger for at stille op og pakke sammen. Du kan også leje et stort telt med plads til også dine varer for 400 kr.Retningslinier


Ren og hel by: Hver stadeholder sørger for at rydde op og efterlade sin plads ren og ryddet.


Man må ikke fæstne noget i belægnin-gen. Det betyder, at der f.eks. ikke må slås pløkke i. Hvis man opstiller en pavillion, kan den sikres med f.eks. sandsække. 


Parkering: Det er forbudt at parkere på pladsen iht. Københavns Kommune og politiet.


Toilet: Der er gratis toiletter med opsyntæt på. Du finder dem ved Torvehallerne og på Nørreport Station. 


Føde-/drikkevarer:

Der må ikke sælges føde-/drikkevarer på Københavns Loppetorv. 

Kontakt

Adresse

Københavns Loppetorv

Israels Plads

Copenhagen

Denmark

Telefon

3131 1815

Ane Maria Holst-Schmidt

Ane Maria Holst-Schmidt


Tovholder af Københavns Loppetorv er Ane Maria Holst-Schmidt.

På loppetorvet - Israels Plads - finder du også

Lars Krintel og

Svend Eriksen Schmidt,

der guider og hjælper.


Copyright © Alle rettigheder forbeholdes