Hvad er Københavns Loppetorv?

Loppetorvet er et marked med køb/salg af ting og sager til dig og hjemmet.

Eksempler er pynteting, køkkenting, nips, glas, keramik og grafik, lamper, legetøj og småmøbler. Det kan også være bøger, instrumenter, grammofonplader, elektronik eller cykler og, hvad du i øvrigt har liggende på f.eks. loft eller i kælder, måske arvegods.


Det kan også være f.eks. tøj, sko og accessories, som vi desuden giver ekstra fokus på de særlige temalørdage Tøjtøj Market


Find flere spørgsmål og svar her:

Hvor og hvornår er der Loppetorv?

Markedet afholdes hver lørdag på Israels Plads t.o.m. 3. december. Der er åbent 11-16, og du kan checke ind på pladsen fra klokken 9.00. De enkelte datoer fremgår under booking.

Hvor og hvordan finder jeg Loppetorvet?

Vi er på Israels Plads mellem Ørstedsparken og Torvehallerne i Vendersgade. På siderne ligger Rømersgade og Linnésgade, se kort her.


Let at komme til: Tag bus, tog og metro til Nørreport Station, gåben, cykel eller parkér bilen i nærliggende gader eller P-kælderen under Israels Plads.

Stade, pris og booking

Stadeplads og pris?

En stade har godt 2 meter facade (og tilsvarende dybde) og koster 150 DKK inkl. moms, hvis du booker og betaler forud. Uden booking er prisen 200 DKK. Du kan tilkøbe tøjstativ (+ 20 bøjler) og/eller bord for 50 DKK stk. Du bestiller under booking.

Dobbeltstand?

Ja, book to gange, så kan du bruge godt 4 meter på længste led. 

Har du brug for mere plads, så ring eller skriv til os, 3131 1815 kbhloppetorv@gmail.com.


Se mere om stande og eksempler på opstilling af bord/tøjstativ her.

Booking og betaling?

Booking sker online under Booking 2023. Vælg dato og derefter stand. Når du har booket, overfører du betalingen via bank som straksoverførsel .


Du får bekræftelse på booking og betaling pr. mail, når din ordre er blevet behandlet. Afvent kvittering.


Vores kontonummer er

5470 0002084329(Nykredit)


Ikke bankoverførsel? Vælg i stedet for at blive kontaktet pr. mail for en anden betalingsmåde.

Kan jeg få en stadeplads uden booking?

Det skal være nemt hos os. Så hvis du ikke har booket og gerne vil prøve chancen på selve markedsdagen, så mød op på Israels Plads fra kl. 9.00, og så finder vi en plads til dig. Standen koster da 200 DKK og afregnes før opstilling (MobilePay/kontant).

På selve markedsdagen

Hvor kommer jeg til at stå?

Du kan ikke booke en specifik stadeplads på Københavns Loppetorv. Når du har checket ind, finder vi i fællesskab en plads til dig. Det er erfaringen, at det er godt at stå både 'hér og dér'.


Hvordan checker jeg ind på markedsdagen?

Vi åbner for check-in kl. 9.00. Har du booket, så vis din kvittering for standen online eller i papirform. Din kvittering er kommet som mail fra os.


Der vælges først en plads, når du er checket ind. Har du lejet tøjstativ og/eller bord, får du det udleveret ved check-in. 

Hvornår kan jeg stille op? Og pakke ned?

Du kan tidligst stille din stand op efter check-in fra kl. 9.00. Standen skal være bemandet senest kl. 11. Markedet starter kl. 11.00 og slutter kl. 16.00, hvor du kan pakke ned, så din stand er ryddet senest kl. 17.00.


Skal jeg checke ud, før jeg forlader markedet?

Hvis du har lejet tøjstativ og/eller bord, må du først forlade markedet, når du har leveret udstyret retur og er blevet checket ud. 

Udstyr på standen

Kan jeg leje bord?

Ja, du kan leje et bord for 50 DKK. Det måler 60 x 120 cm. Du bestiller det samtidig med booking af din stand. Vi står for at stille det op og pakke det sammen. Se i øvrigt eksempler på opstilling af bord/tøjstativ her.


Kan jeg leje tøjstativ?

Ja, du kan leje et tøjstativ inkl. 20 bøjler for 50 DKK. Det måler 111 cm i bredden og 126-175 cm i variabel højde. Det kan bære op til 35 kg og har en hylde til f.eks. sko eller tasker. Vælg stand M (stand + stativ) eller XL (stand + stativ og bord).


Du får du tøjstativet udleveret ved check-in. Vi står for at stille det op og pakke det væk.


Se i øvrigt eksempler på opstilling af bord/tøjstativ her.

Må jeg sætte en pavillon/et telt op?

Ja, men pavillonen skal holde sig inden for din stand på godt 2 meter facade (og tilsvarende dybde). Du må ikke fæstne noget i belægningen, og det betyder, at der f.eks. ikke må slås pløkke i. Hvis du opstiller en pavillon, kan den sikres med f.eks. sandsække. Du har ansvaret for, at pavillonen er sikret i tilfælde af kraftige vindstød og for, hvad der kan ske af skader.


Hvis du gerne vil opstille en pavillon, der er over de godt 2 meter, så giv os et skriv for en mulig løsning på kbhloppetorv@gmail.com.

Flytning, afbestilling og aflysning

Kan jeg flytte min markedsdag?

Du kan godt flytte en dato for din stand, hvis det sker senest en uge før dén markedsdag, det drejer sig om. Det betyder senest lørdagen før dén lørdag, hvor du har stadeplads. Der modregnes et administrationsgebyr på 20 DKK pr. stade. Aftal en flytning ved at maile os på kbhloppetorvet@gmail.com.

Kan jeg afbestille en stade?

Ja, du kan godt afbestille en stade, hvis det sker senest en uge før dén markedsdag, det drejer sig om. Det betyder senest lørdagen før dén lørdag, hvor du har stadeplads. Ved afbestilling modregnes der et administrationsgebyr på 50 DKK pr. stand. Du starter en afbestilling ved at skrive til os på kbhloppetorvt@gmail.com.

Du kan fint give din stadeplads væk eller videresælge den. Det sker på eget ansvar.

Aflysning?

Københavns Loppetorv bliver ikke aflyst på grund af vejrudsigten. En undtagelse er udsigt til et vejr, der kan være til fare, f.eks. varsel om blæst af orkanstyrke eller skybrud. Undtagelsen vil blive annonceret hér på siden, www.kbhloppetorv.dk, og på vores Instagram. Du er også velkommen til at skrive eller ringe, hvis du er i tvivl.


Hvis Københavns Loppetorv aflyser et marked, kan du få pengene retur for din stade eller bytte den gebyrfrit til en anden dato.

Praktiske forhold på pladsen

Hvor kan jeg finde toilet?

Der er gratis toiletter med opsyn tæt på. Du finder dem i huset bag ved Torvehallerne og på Nørreport Station.


Kan jeg købe mad og drikke i nærheden?

Der er mange muligheder for at købe mad og drikke lige i nærheden af pladsen, bl.a. i flere dagligvarebutikker, kiosker,i Torvehallerne og på Nørreport Station.


Hvordan betaler kunderne?

Mange bruger MobilePay og nogle (også) kontanter. Er der brug for at hæve penge, findes der en hæveautomat (ATM) i Torvehallerne, i den venstre afdeling i Hal 2.

Må jeg afspille musik?

Du må ikke spille høj musik på Københavns Loppetorv og ikke bruge f.eks. megafon.


Ren og hel by

Du sørger for at rydde op og efterlade din plads ren og ryddet.


Du må ikke fæstne noget i belægningen. Det betyder, at der f.eks. ikke må slås pløkke i. Hvis du opstiller en pavillon, kan den sikres med f.eks. sandsække.


Hvad må jeg ikke sælge?

Du må ikke sælge mad (fødevarer) og drikkevarer på Københavns Loppetorv.

Må jeg have min bil på pladsen?

Du må som stadeholder køre roligt og hensynsfuldt ind på pladsen mellem kl. 9.00 og 10.00 for at læsse af (max 2.500 kg). Du må ikke som sådan parkere på pladsen, og bilen skal være væk senest kl. 10.00. Du må køre ind på pladsen igen for at læsse på, når markedet er slut. Du kommer ind på pladsen fra Linnésgade. Du kan også holde i Rømersgade for af- og pålæsning.


Besøgende på markedet må ikke køre ind på pladsen.


Hvor kan jeg parkere?

Du kan parkere bilen i en af de nærliggende gader eller i p-kælderen under Israels Plads. Nedkørslen til P-kælderen er i Linnésgade.

En god dag

Vi er her for at have en hyggelig markedsdag, så vis hensyn og undlad gener for besøgende, andre stadeholdere og alle øvrige på pladsen.

Anvisninger fra Københavns Loppetorv skal følges. Overtrædelse kan betyde bortvisning fra markedet.

Kontakt

Københavns Loppetorv

Israels Plads

Copenhagen

CVR-nummer 78517018

Telefon

3131 1815

man-lør 8-18

søn 12-18

Ane Maria Holst-Schmidt

Ane Maria Holst-Schmidt


Tovholder af Københavns Loppetorv er Ane Maria Holst-Schmidt.Copyright © Alle rettigheder forbeholdes